Werken bij

WERKEN BIJ

OVER DE WERKPLEKKEN

OVER DE WERKPLEKKEN

Werkpro is een grote organisatie die zich bezig houdt met re-integratie, dagbesteding en maatschappelijke dienstverlening in de Noordelijke drie provincies. De vele projecten die zij uitvoeren zijn heel verschillend van aard en bedienen verschillende doelgroepen. Snuffel vooral eens rond op de vacaturebank om te kijken wat er zoal te doen valt.

Wijkwerken Oosterpark is een onderdeel van WerkPro en biedt werkervaringsplaatsen in de Oosterparkwijk aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk én zich tegelijk actief willen inzetten om de Oosterparkwijk nog weer een stukje leuker, mooier, schoner & veiliger te maken. Dubbel effect dus!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden werkervaring op interessante werkplekken, begeleiding in het werk en je ontwikkeling, leuke collega’s en een divers cursusaanbod. Sommige trajecten bieden een onkostenvergoeding, andere weer niet. Dagbesteding, participatiebanen, trajecten, stages en vrijwilligerswerk behoren allemaal tot de mogelijkheden op compleet verschillende locaties: een stadsrestaurant, een jongerencentrum, een grafische werkplaats, buurt- en speeltuinverenigingen en een tweedehandskledingwinkel. Er zijn heel veel verschillende functies om te ontdekken en te ervaren wat bij je past! Jouw ontwikkelingswensen ten aanzien van werk staan voorop. Hebben we het niet in huis? Dan gaan we het zoeken binnen onze organisatie, of andere organisaties in de wijk of stad.

Wat verwachten wij van jou?

Vooral zin om aan de slag te gaan en een goed humeur! Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van werk. En/of je wilt juist een bijdrage leveren aan het nog leuker maken van deze wijk. Kennis en ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk, bij ons kom je juist om te leren en zinnig werk te doen.

 

“ik ga straks het Stadsrestaurant verlaten: ik heb betaald werk gevonden! Ze hebben me benaderd voor een nieuw te openen eetcafé omdat ze dachten dat ik thuis zou zitten vanwege de sloop. Niets is minder waar. Thuiszitten? Há, dat is geen optie meer”

Rich

Kok

Adres

Zaagmuldersweg 3

9713 LB Groningen

Reserveren

(050) 211 36 84

Contact
(050) 211 36 84
hop@werkpro.nl
reserveren alleen telefonisch

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag

12:00 - 22:00 uur

Betaald parkeren

ma t/m za 9.00 - 18.00 uur
do 9.00 - 21.00 uur
€2,- per 60 min. max 120 min

Adres

Zaagmulderwerg 3

9713LB Groningen

Contact

050-3171280 / 06-15254988

welkom@duurzaamoosterpark.nl

ONDERDEEL VAN

VOLG HET STADSRESTAURANT

Erkend leerbedrijf

ONDERDEEL VAN